APPHIA LABORATORIES

Η Apphia Laboratories  δραστηριοποιείται στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, με στόχο την πρόληψη, τη διατήρηση και  τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου. Μέσα από ενδελεχή έρευνα και ανάπτυξη, σε συνεργασία με πανεπιστημιακούς ερευνητικούς φορείς, η Apphia Laboratories σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με κύρια χαρακτηριστικά τους την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

Τα προϊόντα της Apphia Laboratories παράγονται στην Ιταλία, σε σύγχρονα εργοστάσια με αυστηρές προδιαγραφές και υπόκεινται σε όλους τους ελέγχους σύμφωνα με τις Πρακτικές Καλής Παρασκευής (GMP’s: Good Manufacturing Practices), ISO και HACCP, οι οποίες ακολουθούν τις αρχές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας (European Pharmacopeia) και της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) για τα συμπληρώματα διατροφής. Κάθε προϊόν της Apphia Laboratories ελέγχεται για την καθαρότητα, τη σταθερότητα, τον χρόνο αποσύνθεσής του, καθώς και για το ότι πληροί τα στοιχεία που αναγράφονται στην ετικέτα του. Τα συμπληρώματα διατροφής της Apphia Laboratories που διακινούνται στην Ελλάδα είναι γνωστοποιημένα στον  Ε.Ο.Φ. (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων). Η Apphia Laboratories εξασφαλίζει χωρίς συμβιβασμούς τις καλύτερες δυνατές πρώτες ύλες τις οποίες υποβάλλει σε εξαντλητικούς ελέγχους καθαρότητας και βιοδιαθεσιμότητας. Όλα τα προϊόντα της Apphia Laboratories  είναι απαλλαγμένα από ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, καλαμπόκι, σόγια, σιτάρι, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα και είναι κατάλληλα για vegans και vegetarians. Η Apphia Laboratories δεν χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένα συστατικά στην παρασκευή των προϊόντων της. Επιπλέον, επειδή τα υψηλής ποιότητας διατροφικά συμπληρώματα δεν θα πρέπει να προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις, η Apphia Laboratories προσπαθεί να αποκλείσει όσο το δυνατόν περισσότερα αλλεργιογόνα από τις φόρμουλές της.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (R&D)

Η Apphia Laboratories υποστηρίζει και ενθαρρύνει την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία σε υπάρχοντα και μελλοντικά προϊόντα της. Η Apphia Laboratories σε συνεργασία με πανεπιστημιακούς ερευνητικούς  φορείς πραγματοποιεί in vitro μελέτες τόσο σε επιμέρους συστατικά του υπό διαμόρφωση προϊόντος, όσο και στο τελικό προϊόν, για το οποίο επιπρόσθετα διεξάγονται ενίοτε και in vivo μελέτες σε εθελοντές για την αξιολόγηση της δράσης του. Στόχος είναι αφενός η επικύρωση ήδη υφισταμένων ισχυρισμών υγείας και αφετέρου η δημιουργία καινούργιων, προσανατολισμένων στην ευζωία και τη μακροβιότητα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Original Scientific Paper

Anti-ageing properties of Khelma Longevity™: treatment of human fibroblasts increases proteasome levels and decreases the levels of oxidized proteins

Αντιγηραντικές ιδιότητες του Khelma Longevity™ : χορήγησή του  σε ινοβλάστες ανθρώπινης προέλευσης, αυξάνει τα επίπεδα πρωτεασώματος και μειώνει τα επίπεδα των οξειδωμένων πρωτεϊνών.

Η πιλοτική μελέτη in vitro αποδεικνύει  ότι η σειρά των διατροφικών συμπληρωμάτων Khelma Longevity ™ είναι ένας ισχυρός ενεργοποιητής πρωτεασώματος γεγονός που καταδεικνύει σαφείς αντιγηραντικές ιδιότητες. Η μελέτη δημοσιεύθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο New Biotechnology, σε ειδικό θέμα στη μνήμη του καθηγητή Brian F.C. Clark (1936-2014): Το New Biotechnology είναι το επίσημο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βιοτεχνολογίας  European Federation of Biotechnology (EFB).

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies