Συμπλήρωμα διατροφής για την γρηγορότερη έλευση ύπνου και την βελτίωση των συμπτωμάτων του jet lag

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, ίσως είναι δύσκολο να «κλείσουμε το διακόπτη» μετά από μια κοπιαστική ημέρα, να χαλαρώσουμε και να προσφέρουμε στον εαυτό μας ποιοτικό ύπνο.

Αποκτήστε την ήσυχη ανάπαυση που σας αξίζει με το SLEEP της APPHIA LABORATORIES. Πρόκειται για μια καταπληκτική επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν περιστασιακή αϋπνία, άτομα με jet lag ή όποιον επιθυμεί να έχει έναν ποιοτικό ύπνο.

Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής, τα ενεργά συστατικά του SLEEP συμβάλλουν:

  • στην δημιουργία συνθηκών χαλάρωσης και ηρεμίας
  • θετικά σε περιπτώσεις αϋπνίας
  • αποτελεσματικά σε περιπτώσεις jet lag

Συστατικά

Humulus lupulus (Λυκίσκος)

Ο Λυκίσκος παρουσιάζει καταπραϋντικές, ηρεμιστικές και αγχολυτικές ιδιότητες. Ο κύριος μηχανισμός δράσης αποδίδεται στην αύξηση της GABA εργικής δράσης αναστέλλοντας το κεντρικό νευρικό σύστημα. Επιπλέον, ο Λυκίσκος παρουσιάζει συγγένεια δέσμευσης με μερικούς από τους υποτύπους του υποδοχέα  της μελατονίνης (ML1 και ML2) και της σεροτονίνης (5-HT4e, 5-HT6 και 5-HT7) που εμπλέκονται στον κιρκαδικό ρυθμό και τη ρύθμιση του ύπνου.

Ganoderma lucidum (μυκήλιο γανοδέρματος)

Το μανιτάρι Ganoderma lucidum (Reishi) υποστηρίζει υγιείς ενδοκρινικές λειτουργίες στο σώμα, οι οποίες ρυθμίζουν ορμόνες όπως μελατονίνη και κορτιζόλη. Επιπλέον το Reishi υποστηρίζει το νευρικό σύστημα, προωθεί τη χαλάρωση και προετοιμάζει το σώμα για ξεκούραστο ύπνο.

Βιταμίνη Β6

Η βιταμίνη Β6 ωφελεί τον οργανισμό μετατρέποντας το αμινοξύ τρυπτοφάνη σε σεροτονίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων της μελατονίνης της ορμόνης ύπνου.

Μελατονίνη

Η Μελατονίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση διαταραχών του ύπνου. Σε καταστάσεις όπου οι ενδογενής έκκριση της μελατονίνης είναι ελλατωμένη, η εξωγενής χορήγηση μελατονίνης μπορεί να μειώσει τις διαταραχές του ύπνου. Αυτή η δράση της μελατονίνης αιτιολογείται από την πτώση της θερμοκρασίας, που προκαλεί στο ανθρώπινο σώμα. Επιπλέον μελέτες υποστηρίζουν ότι η χορήγηση μελατονίνης σε ανθρώπους με σύνδρομο jet lag μειώνει τον αριθμό των ημερών που απαιτούνται, για να επανέλθει το φυσιολογικό μοτίβο του ύπνου και ενισχύει την εγρήγορση.

SLEEP, οφέλη

Το SLEEP είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για την γρηγορότερη έλευση ύπνου και την βελτίωση των συμπτωμάτων του jet lag.

  • Βοηθά στην δημιουργία συνθηκών χαλάρωσης και ηρεμίας
  • Συμβάλλει θετικά σε περιπτώσεις αϋπνίας
  • Δρα αποτελεσματικά σε περιπτώσεις jet lag

Τρόπος χρήσης

Vegan

Συμπλήρωμα Διατροφής – 30 Κάψουλες

Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegans)

Δεν περιέχει Γλουτένη

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση

Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα κατά προτίμηση πριν το πρωινό η σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies