Συμπλήρωμα διατροφής για την βελτίωση της ψυχικής διάθεσης και την φυσιολογική ψυχολογική λειτουργεία.

Η οικονομική, η κοινωνική κρίση καθώς και η πρόσφατη πανδημία που μαστίζει ολόκληρο τον κόσμο έχει προκαλέσει σημαντική αύξηση της συχνότητας των ψυχικών διαταραχών. Επιδρά αρνητικά στον τρόπο που διαχειριζόμαστε το καθημερινό άγχος και εντείνει την καταθλιπτική διάθεση.

Το OLVIOS είναι το  ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την για την βελτίωση της διάθεσης και την φυσιολογική ψυχολογική λειτουργεία.

Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής, τα ενεργά συστατικά του OLVIOS συμβάλλουν:

  • στην ενίσχυση της πνευματικής και φυσικής απόδοσης
  • στην μείωση της πνευματικής κόπωσης
  • στην καταπολέμηση του άγχους
  • στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων που σχετίζοναι με την νευρικότητα (ύπνος, μειωμένη όρεξη, οξυθυμία)

Συστατικά

Eleutherococcus senticosus (ελευθερόκοκκος)

Ο ελευθερόκοκκος  χρησιμοποιείται ως προσαρμογόνο, βοηθώντας τον οργανισμό να χειριστεί και να προσαρμοστεί σε στρεσογόνες καταστάσεις . Ο ελευθερόκοκκος δρα επίσης ως διεγερτικό, αυξάνοντας τη λειτουργία του νευρικού συστήματος βελτιώνοντας τις ψυχικές λειτουργίες όπως η μνήμη και η συγκέντρωση. Τέλος συμβάλλει  στην αναγέννηση των νευρικών κυττάρων  και στην αναμόρφωση των νευρικών  συνάψεων.

Griffonia simplicifolia

Πρόκειται για μια φυτική πηγή 5-υδροξυ-1-τρυπτοφάνης (5-HTP), άμεσου προδρόμου της σεροτονίνης (5-υδροξυτρυπταμίνη),  η οποία βρίσκεται στο αφρικανικό φυτό Griffonia simplicifolia. Η έρευνα επιβεβαίωσε ότι αυτή η μορφή τρυπτοφάνης μετατρέπεται με ασφάλεια σε σεροτονίνη όταν φτάνει στον εγκέφαλο και είναι εξίσου αποτελεσματική με την L-τρυπτοφάνη στην ενθάρρυνση φυσιολογικής έλευσης του ύπνου και τη μείωση των επιπέδων άγχους.

Cordyceps sinensis mushroom mycelium

Ο μύκητας Cordyceps χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική και θιβετιανή ιατρική εδώ και αιώνες. Το Cordyceps βοηθά τον εγκέφαλο μειώνοντας το στρες και μειώνοντας τις φλεγμονώδεις αποκρίσεις. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι η πρόσληψη του μύκητα έχει θετική επίδραση στη διάθεση και ενισχύει τη μνήμη.

Melissa officinalis (lemon balm)

Το μελισσόχορτο έχει χρησιμοποιηθεί ιστορικά και συγχρόνως ως διαμορφωτής της διάθεσης και της γνωστικής λειτουργίας, με αγχολυτικά αποτελέσματα

Vitamin B3

Δύο από τις πιο κοινές χημικές ουσίες του εγκεφάλου που εμπλέκονται στην κατάθλιψη είναι η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη. Αυτές οι χημικές ουσίες, που ονομάζονται νευροδιαβιβαστές, ρυθμίζουν τη διάθεση. Η ανεπάρκεια σεροτονίνης μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη. Η σεροτονίνη δημιουργείται από ένα αμινοξύ που ονομάζεται τρυπτοφάνη. Η βιταμίνη Β3 (Νιασίνη) είναι μέρος της διαδικασίας μεταβολισμού του σχηματισμού σεροτονίνης από την τρυπτοφάνη. Επομένως, η ανεπάρκεια Β3 μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη διάθεση επηρεάζοντας την παραγωγή σεροτονίνης..

Vitamine B6

Η βιταμίνη Β6 παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της διάθεσης. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι αυτή η βιταμίνη είναι απαραίτητη για τη δημιουργία νευροδιαβιβαστών που ρυθμίζουν τα συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένης της σεροτονίνης, της ντοπαμίνης και του γάμμα-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA). Η βιταμίνη Β6 μπορεί επίσης να παίζει ρόλο στη μείωση των υψηλών επιπέδων στο αίμα της ομοκυστεΐνης αμινοξέων, τα οποία έχουν συνδεθεί με κατάθλιψη και άλλα ψυχιατρικά θέματα.

Vitamin B12

Η βιταμίνη Β12 παίζει ζωτικό ρόλο στη σύνθεση και το μεταβολισμό της σεροτονίνης, μιας χημικής ουσίας που είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση της διάθεσης. Επομένως, η ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη παραγωγή σεροτονίνης, η οποία μπορεί να προκαλέσει καταθλιπτική διάθεση.

OLVIOS, οφέλη

Το OLVIOS είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για την βελτίωση της ψυχικής διάθεσης και την φυσιολογική ψυχολογική λειτουργεία.

  • Συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του άγχους
  • Συμβάλλει στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία

Τρόπος χρήσης

Vegan

Συμπλήρωμα Διατροφής – 30 Κάψουλες

Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegans)

Δεν περιέχει Γλουτένη

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση

Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα κατά προτίμηση πριν το πρωινό η σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies