Συμπλήρωμα διατροφής για την βελτίωση της μνήμης, της συγκέντρωσης & της νοητικής απόδοσης.

Στην εποχή μας η πνευματική εργασία είναι πιο απαιτητική από ποτέ. Δεν χρειάζεται όμως να είναι εξουθενωτική. Στήριξε μνήμη και γνωστική λειτουργία.
Μάθε, σκέψου, ανάλυσε, υπολόγισε πιο εύκολα. Πιο ανθρώπινα. Το NOOS είναι το  ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την  στήριξη της μνήμης και της πνευματικής απόδοσης. Για περιόδους εξετάσεων και έντονης πνευματικής εργασίας.

Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής, τα ενεργά συστατικά του NOOS συμβάλλουν:

  • στην φυσιολογική νοητική επίδοση
  • στην φυσιολογική γνωστική λειτουργεία
  • στην φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος

Συστατικά

Vaccinium myrtillus (μύρτιλλο)

Τα μύρτιλλο χάρη στις πολυφαινολικές ενώσεις συμπεριλαμβανομένων των ανθοκυανινών που περιέχει, ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, παρέχει σημαντική προστασία από καρδιαγγειακές διαταραχές, οξειδωτικό στρες που προκαλείται από την ηλικία, τις φλεγμονώδεις αποκρίσεις και τις διάφορες εκφυλιστικές ασθένειες. Οι ανθοκυανίνες  βελτιώνουν επίσης τις νευρωνικές και γνωστικές λειτουργίες του εγκεφάλου, την υγεία των οφθαλμών καθώς και την προστασία της ακεραιότητας του γονιδιωματικού DNA.

Withania somnifera (Ashwagandha)

Το φυτό Ashwagandha είναι αποτελεσματικό στην ενίσχυση τόσο της άμεσης όσο και της γενικής μνήμης σε άτομα με Ήπια Γνωστική Διαταραχή, καθώς και στη βελτίωση της εκτελεστικής λειτουργίας, της προσοχής και της ταχύτητας επεξεργασίας πληροφοριών. Επίσης έχει αποδειχθεί σε πολλές επιστημονικές μελέτες ότι το Ashwagandha συμβάλλει στην ενίσχυση όλων των πτυχών της γνωστικής λειτουργίας.

Κιτικολίνη

Η κιτικολίνη συμβάλλει στην ενίσχυση της νευρωνικής πλαστικότητας (νευροπλαστικότητας), αποτελεί ένα φυσικό πρόδρομο της σύνθεσης φωσφολιπιδίων και χρησιμεύει ως πηγή χολίνης στις μεταβολικές οδούς για τη βιοσύνθεση της ακετυλοχολίνης. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα τόσο στην εκφυλιστική όσο και στην αγγειακή γνωστική μείωση.

Βιταμίνη B6

Η βιταμίνη Β6 εμπλέκεται στη ρύθμιση της ψυχικής λειτουργίας και της διάθεσης. Η βιταμίνη Β6 είναι επίσης ένας απαραίτητος συμπαράγοντας επαναμεθυλίωσης ομοκυστεΐνης και η ανεπάρκεια σχετίζεται με την αύξηση των επιπέδων ομοκυστεΐνης στο αίμα. Η ομοκυστεΐνη είναι παράγοντας κινδύνου για εγκεφαλοαγγειακή νόσο και μπορεί επίσης να έχει άμεσα τοξικές επιδράσεις στους νευρώνες του κεντρικού νευρικού συστήματος. Επίσης έχει βρεθεί σε έρευνες ότι τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεϊνης στους ηλικιωμένους μειώνουν τις πνευματικές και ιδιαίτερα τις γνωσιακές ικανότητες.

Φολικό οξύ (Βιταμίνη Β9)

Το φολικό οξύ βελτιώνει τη γνωστική λειτουργία μειώνοντας τα επίπεδα της  ομοκυστεΐνης. Επίσης  όταν συνδυάζεται με Βιταμίνη  Β12, είναι απαραίτητο στη δημιουργία νέων κυττάρων αίματος που μεταφέρουν οξυγόνο. Εκτεταμένες έρευνες έχουν δείξει ότι η ανεπάρκεια του φολικού οξέος είναι ένας από τους συνήθεις, αλλά συχνά κρυφούς παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για διάφορα μικρά αλλά και σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, καθώς και εγκεφαλικά επεισόδια.

Βιταμίνη Β12

Η βιταμίνη Β12, επίσης γνωστή ως κοβαλαμίνη, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Είναι ένας συμπαράγοντας στη σύνθεση του DNA και εμπλέκεται στον μεταβολισμό κάθε κυττάρου του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού νευρικού συστήματος. Ανεπάρκεια της Βιταμινης Β12 μπορεί να οδηγήσει σε περιφερική νευροπάθεια, κακοήθη αναιμία ή γνωστική διαταραχή. Προηγούμενες μελέτες έχουν αποδείξει ότι η ανεπάρκεια της Βιταμίνης Β12 σχετίζεται με γνωστική μείωση καθώς και την νόσο Αλτσχάιμερ.

NOOS, οφέλη

Το NOOS είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για την βελτίωση της μνήμης, της συγκέντρωσης & της νοητικής απόδοσης.

Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής, τα ενεργά συστατικά του NOOS συμβάλλουν:

  • στην ενίσχυση της πνευματικής ενέργειας
  • στην ταχύτητα της σκέψης
  • στην διαύγεια και την αυτοσυγκέντρωση

Τρόπος χρήσης

Vegan

Συμπλήρωμα Διατροφής – 30 Κάψουλες

Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegans)

Δεν περιέχει Γλουτένη

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση

Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα κατά προτίμηση πριν το πρωινό η σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies