Συμπλήρωμα διατροφής για την εμμηνόπαυση

Το Khelma Longevity Menopause Formula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ένα συνδυασμό από ενεργά συστατικά τα οποία σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή συμβάλλουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων  που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση.

Περιέχει εκχυλίσματα Cimicifuga racemosa, ισοφλαβονοειδή Σόγιας (Glicine max), βιοδραστικά πολυφαινολικά εκχυλισμάτα Vitis vinifera, Olea europea, Vaccinium myrtillus και K-age™ συνεργικό σύμπλεγμα εκχυλισμάτων Polygonum cuspidatum και Olea europea που παρέχει βιολογικά ενισχυμένη trans-Ρεσβερατρόλη.

Συστατικά

K-Age™

Το K-age ™ είναι ένα καινοτόμο συνεργικό σύμπλοκο  τυποποιημένων εκχυλισμάτων Polygonum cuspidatum και Olea europea το οποίο παρέχει βιολογικά ενισχυμένη trans-ρεσβερατρόλη. Το K-age™ στοχεύει στην πρόληψη και την επιδιόρθωση κυτταρικών βλαβών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων και αποτρέπει τη συσσώρευση κατεστραμμένων συστατικών στο κύτταρο αυξάνοντας τα επίπεδα πρωτεασώματος και μειώνοντας τα επίπεδα των οξειδωμένων πρωτεϊνών.

Olea europea (fruits)

Οι πολυφαινόλες του ελαιολάδου προλαμβάνουν και αποκαθιστούν τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέπουν την οξείδωση των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας, μειώνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, βελτιώνουν το μεταβολισμό της γλυκόζης και προάγουν την υγεία του δέρματος.  Πρόσφατες, μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι πολυφαινόλες ελιάς σχετίζονται επίσης με άλλες σημαντικές δράσεις , συμπεριλαμβανομένης της αντι-β-αμυλοειδογόνου δράσης, της κυτταρικής  σηματοδοτικής διαμόρφωσης, επιδράσεις στο μήκος των τελομερών καθώς και διαμόρφωσης των σιρτουϊνών. Οι πολυφαινόλες ελιάς είναι σε θέση να διασχίσουν τον αιματοεγκεφαλικό  φραγμό  αίματος-εγκεφάλου με πολλαπλές επιδράσεις στα μονοπάτια που που εμπλέκονται στον νευροεκφυλισμό και την γήρανση και μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική για τη θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία όπως η νόσος του Alzheimer.

Ρεσβερατρόλη

Η Ρεσβερατρόλη είναι εβδομήντα φορές πιο αντιοξειδωτική από τη βιταμίνη C και η μοναδική ουσία που αποδεδειγμένα επιμηκύνει τη ζωή. Ενεργοποιεί το SIRT-1 Gene ή «γονίδιο της μακροζωϊας» αυξάνοντας τον αριθμό και τη λειτουργία των μιτοχονδρίων που αποτελούν τη «γεννήτρια» της κυτταρικής ενέργειας. Η ενεργοποίηση του SIRT-1 αυξάνει την ταχύτητα του μεταβολισμού και ουσιαστικά μιμείται τη διατροφή με περιορισμένο αριθμό θερμίδων (Calorie Restriction Mimetic), που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι παρατείνει τη διάρκεια της ζωής. Ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, δηλαδή εξουδετερώνει τις οξυγονούχες ρίζες και τις οξειδωτικές ενώσεις (οξειδωτικό στρες) που παράγονται στους διάφορους ιστούς ή κυκλοφορούν στο πλάσμα του αίματος. Βελτιώνει την οστική πυκνότητα και συμβάλει στην αναδόμηση των οστών. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος ενώ παράλληλα μειώνει ρυτίδες και πανάδες. Ειδικότερα χάρη στις αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές η Ρεσβερατρόλη ενεργοποιεί τα γονίδια αντι-γήρανσης SIRT-1, 2, μειώνει τις φλεγμονές και τις ερυθρότητες, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος και διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Προστατεύει το δέρμα από τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας έκθεσης στον ήλιο και αναστρέφει υπάρχουσες βλάβες. Δρα προστατευτικά στο καρδιαγγειακό σύστημα χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες καθώς και την ικανότητα της Ρεσβερατρόλης να αναστέλλει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, η οποία ασκείται από την αναστολή της σύνθεσης των εικοσανοειδών και τη διαμόρφωση του μεταβολισμού του αραχιδονικού οξέος. Αποτρέπει την οξείδωση των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας (LDL) που είναι υπεύθυνες κυρίως για τη μεταφορά της χοληστερόλης από το ήπαρ στα κύτταρα. Ειδικότερα, η Ρεσβερατρόλη μειώνει τα επίπεδα των (VLDL) λιποπρωτεϊνών, οι οποίες είναι οι κυρίως υπεύθυνες για την εμφάνιση αθηροσκλήρωσης. Βελτιώνει σημαντικά τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Ασκεί ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση (φυσικός εκλεκτικός αναστολέας της κυκλοοξυγενάσης Cox-2, ενός εξαιρετικά βλαβερού ενζύμου-κλειδιού που παράγεται μόνο μετά την επίδραση μιτογόνων ή φλεγμονωδών ερεθισμάτων). Επιδεικνύει σημαντική αντιμεταλλαξιογόνο δράση έναντι των βλαβών που προκαλούνται στο DNA από οξειδωτικούς παράγοντες. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας μέσω ενεργοποίησης της ΑΜΡΚ (πρωτεϊνική κινάση με ενεργοποιημένο ΑΜΡ) στα νευρωνικά κύτταρα. Παράλληλα τα συστατικά του συνεργικού αντιοξειδωτικού συνδυασμού των πολυφαινολικών τυποποιημένων εκχυλισμάτων Olea europea (ελιά), Vitis vinifera (αμπέλι) και Punica granatum (ροδιά), μειώνουν το οξειδωτικό στρες, ασκούν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση κατά της σιωπηλής χρόνιας φλεγμονής (silent inflammation) και συντελούν στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων.

Vitis vinifera (άμπελος)

Ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, επιδεικνύει σημαντική αντιμεταλλαξιογόνο δράση αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου τοποϊσομεράση Ι. Αναστέλλει την επαγόμενη από το όζον οξείδωση της πρωτεΐνης SP-A, ενός επιφανειοδραστικού παράγοντα του πνεύμονα, επιδεικνύοντας έτσι προστατευτική δράση στους πνεύμονες έναντι των δυσμενών επιδράσεων των ρυπαντών της ατμόσφαιρας. Συντελεί στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων βελτιώνοντας την ενδοθηλιακή λειτουργία.

Glysine max (ισοφλαβόνες σόγιας)

Οι ισοφλαβόνες σόγιας είναι βιοφλαβονοειδή που βρίσκονται στα προϊόντα σόγιας και άλλα φυτά που είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν με διάφορες ορμόνες όπως τα οιστρογόνα. Όταν τα επίπεδα των οιστρογόνων αρχίζουν να μειώνονται κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, η ορμονική ισορροπία διαταράσσεται. Μια μυριάδα συμπτωμάτων μπορεί να συνοδεύει την μείωση των οιστρογόνων, συμπεριλαμβανομένων των εξάψεων, υπερβολικής εφίδρωσης, νευρικής ευερεθιστότητας  και διαταραχών του ύπνου. Πολλές γυναίκες ανησυχούν για την έναρξη θεραπείας ορμονικής υποκατάστασης λόγω των κινδύνων που συνδέονται με αυτήν. Σύμφωνα με την MayoClinic, “Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα προϊόντα σόγιας που περιέχουν ισοφλαβόνες μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση των εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων, όπως εξάψεις υπερβολική εφίδρωση, νευρική ευερεθιστότητα  και διαταραχές του ύπνου.

MENOPAUSE FORMULA, οφέλη

Το Khelma Longevity Menopause Formula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, με ένα συνδυασμό από ενεργά συστατικά τα οποία σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή συμβάλλουν:

  • στη διαχείριση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυση
  • στην τόνωση των μητριαίων μυών
  • στη μείωση των εξάψεων και των νυχτερινών εφιδρώσεων

Τρόπος χρήσης

Vegan

Συμπλήρωμα Διατροφής – 30 Κάψουλες

Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegans)

Δεν περιέχει Γλουτένη

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση

Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα κατά προτίμηση πριν το πρωινό η σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies