Συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Το Khelma Longevity Immune Support Formula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, με ένα συνδυασμό από ενεργά συστατικά τα οποία σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή συμβάλλουν αποτελεσματικά στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Περιέχει εκχυλίσματα Andrographis paniculata, Rosa canina, βιοδραστικά πολυφαινολικά εκχυλισμάτα Olea europea ,Vitis vinifera, Punica granatum και K-age™ συνεργικό σύμπλεγμα εκχυλισμάτων Polygonum cuspidatum και Olea europea που παρέχει βιολογικά ενισχυμένη trans-Ρεσβερατρόλη.

.

Συστατικά

Andrographis paniculata

Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία  του ανοσοποιητικού συστήματος. Ασκεί αντιϊκή δράση, έναντι λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος.  Συμβάλλει στην υποστήριξη για τη διαχείριση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.

Rosa canina (Αγριοτριανταφυλλιά)

Το Rosa canina έχει αποδειχθεί ότι περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C, που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. 

K-Age™

Το K-age ™ είναι ένα καινοτόμο συνεργικό σύμπλοκο  τυποποιημένων εκχυλισμάτων Polygonum cuspidatum και Olea europea το οποίο παρέχει βιολογικά ενισχυμένη trans-ρεσβερατρόλη. Το K-age™ στοχεύει στην πρόληψη και την επιδιόρθωση κυτταρικών βλαβών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων και αποτρέπει τη συσσώρευση κατεστραμμένων συστατικών στο κύτταρο αυξάνοντας τα επίπεδα πρωτεασώματος και μειώνοντας τα επίπεδα των οξειδωμένων πρωτεϊνών.

Olea europea (ελιά)

Οι πολυφαινόλες του ελαιολάδου προλαμβάνουν και αποκαθιστούν τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέπουν την οξείδωση των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας, μειώνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, βελτιώνουν το μεταβολισμό της γλυκόζης και προάγουν την υγεία του δέρματος.  Πρόσφατες, μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι πολυφαινόλες ελιάς σχετίζονται επίσης με άλλες σημαντικές δράσεις , συμπεριλαμβανομένης της αντι-β-αμυλοειδογόνου δράσης, της κυτταρικής  σηματοδοτικής διαμόρφωσης, επιδράσεις στο μήκος των τελομερών καθώς και διαμόρφωσης των σιρτουϊνών. Οι πολυφαινόλες ελιάς είναι σε θέση να διασχίσουν τον αιματοεγκεφαλικό  φραγμό  αίματος-εγκεφάλου με πολλαπλές επιδράσεις στα μονοπάτια που που εμπλέκονται στον νευροεκφυλισμό και την γήρανση και μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική για τη θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία όπως η νόσος του Alzheimer.

Ρεσβερατρόλη

Η Ρεσβερατρόλη είναι εβδομήντα φορές πιο αντιοξειδωτική από τη βιταμίνη C και η μοναδική ουσία που αποδεδειγμένα επιμηκύνει τη ζωή. Ενεργοποιεί το SIRT-1 Gene ή «γονίδιο της μακροζωϊας» αυξάνοντας τον αριθμό και τη λειτουργία των μιτοχονδρίων που αποτελούν τη «γεννήτρια» της κυτταρικής ενέργειας.  Ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, δηλαδή εξουδετερώνει τις οξυγονούχες ρίζες και τις οξειδωτικές ενώσεις (οξειδωτικό στρες) που παράγονται στους διάφορους ιστούς ή κυκλοφορούν στο πλάσμα του αίματος.  Δρα προστατευτικά στο καρδιαγγειακό σύστημα χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές της. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση κατά της σιωπηλής χρόνιας φλεγμονής (silent inflammation).

Punica Granatum (ροδιά)

Ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, συμβάλλει στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων βελτιώνοντας την ενδοθηλιακή λειτουργία, ενώ συντελεί και στην πρόληψη ανεξέλεγκτης κυτταρικής ανάπτυξης διαφόρων μορφών.

Vitis vinifera (άμπελος)

Ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, επιδεικνύει σημαντική αντιμεταλλαξιογόνο δράση αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου τοποϊσομεράση Ι. Αναστέλλει την επαγόμενη από το όζον οξείδωση της πρωτεΐνης SP-A, ενός επιφανειοδραστικού παράγοντα του πνεύμονα, επιδεικνύοντας έτσι προστατευτική δράση στους πνεύμονες έναντι των δυσμενών επιδράσεων των ρυπαντών της ατμόσφαιρας. Συντελεί στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων βελτιώνοντας την ενδοθηλιακή λειτουργία.

IMMUNE SUPPORT, οφέλη

Το Khelma Longevity Mediterranean Formula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, με ένα συνδυασμό από ενεργά συστατικά τα οποία σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή συμβάλλουν:

  • στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού
  • στην προστασία των κυττάρων από τη δράση των ελευθέρων ριζών (οξειδωτικό στρες)
  • στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας

Τρόπος χρήσης

Vegan

Συμπλήρωμα Διατροφής – 30 Κάψουλες

Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegans)

Δεν περιέχει Γλουτένη

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση

Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα κατά προτίμηση πριν το πρωινό η σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies