HEPARZIN, συμπλήρωμα διατροφής για τη σωστή ηπατική λειτουργία

Το HEPARZIN είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ένα συνδυασμό από ενεργά συστατικά για τη σωστή ηπατική λειτουργία.

Περιέχει Eparsil™, καινοτόμο συνεργικό σύμπλοκο τυποποιημένων εκχυλισμάτων, υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, καρπών  Silybum marianum, καρπών Schisandra chinensis (Σισάντρα), σταθεροποιημένη L- Γλουταθειόνη και α- λιποϊκό οξύ (ALA).

Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ήπατος, εντείνοντας το μεταβολισμό των λιπιδίων και μειώνοντας τους τοξικούς μεταβολίτες.

Συστατικά

Eparsil™ σύμπλοκο γαϊδουράγκαθου

Το Eparsil™ είναι ένα καινοτόμο συνεργικό σύμπλοκο  τυποποιημένων εκχυλισμάτων  υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, καρπών Silybum marianum σε 80% σιλυμαρίνη και Silymarine Phytosome ®  σε 20% σιλιμπίνη. Προστατεύει-σταθεροποιεί την κυτταρική μεμβράνη και διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών ενώ επιταχύνει τη διαδικασία ανάπλασης κατεστραμμένου του ηπατικού ιστού. Προστατεύει τα ηπατικά κύτταρα παρεμποδίζοντας την είσοδο επιβλαβών τοξινών και βοηθά στην απομάκρυνση τους από αυτά. Silymarine Phytosome ® is a registered trademark of Indena S.p.A, Italy.

Schisandra chinensis (Σισάντρα)

Schisandra chinensis (σισάντρα) τυποποιημένο ξηρό εκχύλισμα καρπών σε 20% σισαντρίνες. Προσφέρει τόσο προληπτική όσο και αποκαταστατική δράση για την προστασία του ήπατος. Αυτό οφείλεται σε ένα συνδυασμό παραγόντων: η μείωση του άγχους και του στρες μειώνει τις δυσμενείς επιδράσεις του στρες στο ήπαρ, η άμεση προστασία μέσω των αντιοξειδωτικών ενζύμων, αυξάνει τη γενική κυκλοφορία του αίματος. Μια μελέτη που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Σισάντρα επηρεάζει το ήπαρ βρήκε πρακτικά ότι τόσο η αντιοξειδωτική προστασία (με τη μεσολάβηση της επαγωγής γλουταθειόνης) όσο και οι αγχολυτικές επιδράσεις της μείωσης της κορτικοστερόνης ήταν κρίσιμες (καθώς το ψυχολογικό στρες μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τη λειτουργία του ήπατος). Επιπλέον, η Σισάντρα προσφέρει προστατευτική δράση στα ηπατικά κύτταρα που ανταποκρίνονται στο στρες.

Σταθεροποιημένη L- Γλουταθειόνη (Setria ®)

Αμινοξύ σταθεροποιημένης γλουταθειόνης σε πρόδρομη και απορροφήσιμη μορφή. Προστασία από αλλοιώσεις του DNA, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, ισχυρές αντιοξειδοτικές ιδιότητες, ενίσχυση λειτουργίας και αποτοξίνωσης των ηπατικών κυτταρικών δομών, συμβάλει στη διαδικασία αποτοξίνωσης από βαρέα μέταλλα και τοξίνες. Μερικοί από τους παράγοντες που ευθύνονται για τη μείωση των επιπέδων της γλουταθειόνης στο σώμα είναι η κακή διατροφή, οι χρόνιες ασθένειες, οι λοιμώξεις και το επίμονο στρες. Επίσης, η γλουταθειόνη εξαντλείται λόγω της γήρανσης. Η Σταθεροποιημένη L- Γλουταθειόνη είναι ένα απορροφήσιμο τριπεπτίδιο που μπορεί να βοηθήσει στην ανασύσταση των αποθεμάτων του σώματος σε περιόδους ανάγκης. Setria ® is a registered trademark of KYOWA HAKKO Bio Ltd, Japan.

α- Λιποϊκό οξύ

Το α- λιποϊκό οξύ (ALA) είναι ένα λιπαρό οξύ, που όχι μόνο παράγεται στο σώμα μας (από ένα άλλο λιπαρό οξύ, το οκτανικό οξύ), αλλά μπορούμε και να το προσλάβουμε είτε μέσω των τροφών είτε μέσω συμπληρωμάτων διατροφής. Επιπλέον, το α- λιποϊκό οξύ αποτελεί σημαντικό συστατικό συνενζύμων, που συμμετέχουν σε αντιδράσεις του μιτοχονδρίου, γεγονός που το καθιστά ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο οξύ σχετίζεται με ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Μηχανισμός δράσης του HEPARZIN

Protects Membrane of
Hepatocytes

Eparsil

Induce Glutathione
Production

Schisandra ch.

Boost Glutathione
Activity

α-Lipoic Acid

L-Glutathione

H2O2
Oxidative Stress

H2O2
Oxidative Stress

Risk Factors

Hepatocytes

HEPARZIN, πολλαπλά οφέλη

Το HEPARZIN είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής απαραίτητο για τη σωστή ηπατική λειτουργία.

Συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ήπατος, εντείνοντας το μεταβολισμό των λιπιδίων και μειώνοντας τους τοξικούς μεταβολίτες.

Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής, τα ενεργά συστατικά του HEPARZIN συμβάλλουν:

  • στην ανάπλαση του ηπατικού ιστού
  • στην εξουδετέρωση των τοξικών μεταβολιτών
  • στο μεταβολισμό των λιπιδίων
  • στην εξουδετέρωση  της περίσσειας ελεύθερων ριζών που προκαλείται από  την κατανάλωση αλκοόλ
  • στη προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

Τρόπος χρήσης

Vegan

Συμπλήρωμα Διατροφής – 30 Κάψουλες

Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegans)

Δεν περιέχει Γλουτένη

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση

Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα HEPARZIN κατά προτίμηση πριν το πρωινό η σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies