Συμπλήρωμα διατροφής για σωματική τόνωση και ενέργεια

Το Khelma Longevity Anti-Stress Formula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ένα συνδυασμό από ενεργά συστατικά, τα οποία συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή, συμβάλλουν στην σωματική τόνωση και ενέργεια.

Περιέχει εκχύλισμα Eleutherococcus senticosus, βιοδρα-στικά πολυφαινολικά εκχυλισμάτα Olea europea, Vitis vinifera και K-age™ συνεργικό σύμπλεγμα εκχυλισμάτων Polygonum cuspidatum και Olea europea που παρέχει βιολογικά ενισχυμένη trans-Ρεσβερατρόλη.

Συστατικά

Eleutherococcus senticosus (Ελευθερόκοκκος)

Aποτέλεσε το φυτό-βάση για τον ορισμό των προσαρμογόνων, καθώς δρα στον άξονα υπόφυσης – επινεφριδίων οπότε είναι άριστο προσαρμογόνο σε στρεσογόνες καταστάσεις. Aυξάνει την ενέργεια, την αντοχή, μειώνει το άγχος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντιική δράση. Στη σύγχρονη φυτοθεραπεία ο Ελευθεροκοκκος χρησιμοποιείται κυρίως ως τονωτικό του οργανισμού. Τα ενεργά συστατικά του  ελευθεροσίδες Β και Ε  είναι εκείνα που ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού και τη βελτίωση της πνευματικής λειτουργίας και διαύγειας. Ο Ελευθερόκοκκος έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αρνητική επίδραση του stress στον οργανισμό (μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης), αυξάνει τη σωματική αντοχή (αντιμετωπίζει τα συμπτώματα εξάντλησης), αυξάνει την άμυνα του οργανισμού έναντι λοιμώξεων και βελτιώνει τη μνήμη.

K-Age™

Το K-age ™ είναι ένα καινοτόμο συνεργικό σύμπλοκο  τυποποιημένων εκχυλισμάτων Polygonum cuspidatum και Olea europea το οποίο παρέχει βιολογικά ενισχυμένη trans-ρεσβερατρόλη. Το K-age™ στοχεύει στην πρόληψη και την επιδιόρθωση κυτταρικών βλαβών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων και αποτρέπει τη συσσώρευση κατεστραμμένων συστατικών στο κύτταρο αυξάνοντας τα επίπεδα πρωτεασώματος και μειώνοντας τα επίπεδα των οξειδωμένων πρωτεϊνών.

Olea europea (ελιά)

Οι πολυφαινόλες του ελαιολάδου προλαμβάνουν και αποκαθιστούν τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέπουν την οξείδωση των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας, μειώνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, βελτιώνουν το μεταβολισμό της γλυκόζης και προάγουν την υγεία του δέρματος.  Πρόσφατες, μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι πολυφαινόλες ελιάς σχετίζονται επίσης με άλλες σημαντικές δράσεις , συμπεριλαμβανομένης της αντι-β-αμυλοειδογόνου δράσης, της κυτταρικής  σηματοδοτικής διαμόρφωσης, επιδράσεις στο μήκος των τελομερών καθώς και διαμόρφωσης των σιρτουϊνών. Οι πολυφαινόλες ελιάς είναι σε θέση να διασχίσουν τον αιματοεγκεφαλικό  φραγμό με πολλαπλές επιδράσεις στα μονοπάτια που εμπλέκονται στην γήρανση και μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικές για τη θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία όπως η νόσος Alzheimer.

Ρεσβερατρόλη

Η Ρεσβερατρόλη είναι εβδομήντα φορές πιο αντιοξειδωτική από τη βιταμίνη C και η μοναδική ουσία που αποδεδειγμένα επιμηκύνει τη ζωή. Ενεργοποιεί το SIRT-1 Gene ή «γονίδιο της μακροζωϊας» αυξάνοντας τον αριθμό και τη λειτουργία των μιτοχονδρίων που αποτελούν τη «γεννήτρια» της κυτταρικής ενέργειας. Ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.  Επιδεικνύει σημαντική αντιμεταλλαξιογόνο δράση έναντι των βλαβών που προκαλούνται στο DNA από οξειδωτικούς παράγοντες. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας μέσω ενεργοποίησης της ΑΜΡΚ (πρωτεϊνική κινάση με ενεργοποιημένο ΑΜΡ) στα νευρωνικά κύτταρα.

Vitis vinifera (άμπελος)

Ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, επιδεικνύει σημαντική αντιμεταλλαξιογόνο δράση αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου τοποϊσομεράση Ι. Αναστέλλει την επαγόμενη από το όζον οξείδωση της πρωτεΐνης SP-A, ενός επιφανειοδραστικού παράγοντα του πνεύμονα, επιδεικνύοντας έτσι προστατευτική δράση στους πνεύμονες έναντι των δυσμενών επιδράσεων των ρυπαντών της ατμόσφαιρας. Συντελεί στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων βελτιώνοντας την ενδοθηλιακή λειτουργία.

ANTI – STRESS FORMULA, οφέλη

Το Khelma Longevity Anti-Stress Formula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, με ένα συνδυασμό από ενεργά συστατικά τα οποία σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή συμβάλλουν:

  • στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψυχοσωματικού στρες
  • βελτίωση της ικανότητας προσαρμογής του οργανισμου σε στρεσογόνες καταστάσεις
  • στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
  • στην βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης
  • στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
  • στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης
  • στην προστασία των κυττάρων από τη δράση των ελευθέρων ριζών (οξειδωτικό στρες)

Τρόπος χρήσης

Vegan

Συμπλήρωμα Διατροφής – 30 Κάψουλες

Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegans)

Δεν περιέχει Γλουτένη

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση

Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα κατά προτίμηση πριν το πρωινό η σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies