ANERZIN, συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες για σωματική τόνωση και ενέργεια

Το ANERZIN είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες το οποίο περιέχει τυποποιημένα ξηρά εκχυλίσματα Eleutherococcus senticosus (Ελευθερόκοκκος), Tumera diffusa (Νταμιάνα), Serenoa repens (Σερενόα) και Vitis vinifera (άμπελος), L-αργινίνη, ψευδάργυρο και βιταμίνη Β3 (νιασίνη) και βοηθά στη σωματική τόνωση και ενέργεια. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα και η νιασίνη συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Συστατικά

525BF™ σύμπλοκο L-αργινίνης και αμπέλου

Το ANERZIN περιέχει 525BF ™ ένα καινοτόμο συνεργικό σύμπλοκο L-αργινίνης και τυποποιημένου εκχυλίσματος Vits vinifera (άμπελος) που βοηθά στη βελτίωση της ροής αίματος μέσω της ενεργοποίησης της eNOS (συνθετάση του νιτρικού οξειδίου του ενδοθηλίου) και της μετατροπής της L-αργινίνης σε Νιτρικό Οξείδιο, ένας κρίσιμος παράγοντας για τη βελτίωση της ροής αίματος στα σηραγγώδη σώματα.

L-αργινίνη

Η L-αργινίνη ή η αργινίνη είναι ένα ημι-απαραίτητο αμινοξύ που χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί την L-αργινίνη για την επούλωση πληγών, τη διατήρηση της παραγωγής ορμονών και την προώθηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος. Η L-αργινίνη είναι επίσης ο άμεσος πρόδρομος του νιτρικού οξειδίου – ένα σημαντικό μόριο για τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και τη βελτίωση της ροής του αίματος. Επειδή το μονοξείδιο του αζώτου είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη μιας στύσης, η L-αργινίνη χρησιμοποιείται για τη συμβολή της στη φυσιολογική λειτουργία της στύσης.

Vitis vinifera (άμπελος)

Το οξειδωτικό στρες μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη έχει διάφορες λειτουργίες που περιλαμβάνουν σπερματογένεση, ανάπτυξη αναπαραγωγικών οργάνων και μορφολογική ανάπτυξη. Η λειτουργία της συμβάλλει επίσης στην έκφραση των σεξουαλικής συμπεριφοράς. Επιπλέον, η αλληλεπίδραση μεταξύ του μονοξειδίου του αζώτου και των ελευθέρων ριζών οξυγόνου (οξειδωτικό στρες) είναι ένας από τους σημαντικούς μηχανισμούς που εμπλέκονται στην παθοφυσιολογική διαδικασία της στυτικής δυσλειτουργίας. Το Vitis vinifera (άμπελος) περιέχει, αντιοξειδωτικά συστατικά υψηλής δραστικότητας για την πρόληψη και τη μείωση του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

Serenoa repens (Σερενόα)

Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης σχετίζονται με χαμηλή λίμπιντο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Το Serenoa repens (Σερενόα) μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο παρεμποδίζοντας την αποσύνθεση της τεστοστερόνης στο σώμα. Στους άνδρες, η παραγωγή σπέρματος καθοδηγείται από την τεστοστερόνη. Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν  ως αποτέλεσμα χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Το Serenoa repens (Σερενόα) μπορεί να αυξήσει τόσο την αρσενική όσο και τη γυναικεία γονιμότητα επηρεάζοντας την ισορροπία της ελεύθερης τεστοστερόνης στο σώμα.

Turnera diffusa (Νταμιάνα)

Τα φύλλα Turnera diffusa (Νταμιάνα) έχουν χρησιμοποιηθεί ως αφροδισιακό, ως «φίλτρο αγάπης» και για να ενισχύσουν τη σεξουαλική δύναμη από τους αυτόχθονες λαούς του Μεξικού, συμπεριλαμβανομένων των Ινδιάνων των Μάγια. Έχει χρησιμοποιηθεί τόσο από άντρες όσο και από θηλυκά για σεξουαλική διέγερση, για την αύξηση της ενέργειας και για τη θεραπεία της κατάθλιψης και της ανικανότητας. Τα ευρήματα από την επιστημονική εργασία υποστηρίζουν την άποψη ότι η προσεξουαλική επίδραση του εκχυλίσματος του Turnera diffusa συνεπάγεται τη συμμετοχή της οδού των ΝΟ, κυρίως σε κεντρικό επίπεδο. Η αγχολυτική επίδραση του Turnera diffusa είναι ένα πλεονέκτημα για τη χρήση του για τη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης.

Eleutherococcus senticosus (Ελευθερόκοκκος)

Ο Ελευθερόκοκκος  ασκεί προσαρμογόνο δράση, συμβάλλοντας στην ανακούφιση του στρες. Το στρες και το άγχος είναι τα πιο κοινά ψυχολογικά προβλήματα που ευθύνονται για την πρόκληση στυτικής δυσλειτουργίας. Ο Ελευθερόκοκκος χρησιμοποιείται για να μειώσει την κόπωση και είναι δημοφιλής για την ικανότητά του να βελτιώνει την αντοχή και τη ζωτικότητα. Η αντοχή και η ζωτικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για μια εξαιρετική σεξουαλική απόδοση.

Ψευδάργυρος (Zn)

Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό μέταλλο, ειδικά τους άνδρες. Εκτιμάται ότι το 47% του πληθυσμού κινδυνεύει από έλλειψη ψευδαργύρου. Απαιτείται ψευδάργυρος για τη σύνθεση της τεστοστερόνης. Ένας άλλος παράγοντας πίσω από τους άνδρες που απαιτούν περισσότερο ψευδάργυρο είναι επειδή κάθε εκσπερμάτιση οδηγεί σε απώλεια περίπου 2,5mg ψευδαργύρου. Η υψηλότερη συγκέντρωση ψευδαργύρου στο σώμα του αρσενικού βρίσκεται μέσα στους όρχεις και τον προστάτη. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ψευδάργυρος απαιτείται για την παραγωγή σπέρματος και κυρίως για τη σύνθεση τεστοστερόνης. Με ανεπαρκή ψευδάργυρο το σώμα δεν είναι σε θέση να συνθέσει τεστοστερόνη, με αποτέλεσμα τη χαμηλή λίμπιντο. Τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι μια θεμελιώδης πτυχή της αρσενικής λίμπιντο.

Vitamin B3

Η δυσλιπιδαιμία σχετίζεται στενά με τη στυτική δυσλειτουργία. Μια μελέτη του 2011 που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine διαπίστωσε ότι η νιασίνη βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας της στύσης στους άνδρες που πάσχουν από υψηλή χοληστερόλη στο αίμα και μέτρια έως σοβαρή ΣΔ. Σε άνδρες με υψηλή χοληστερόλη και στυτική δυσλειτουργία, μια ημερήσια δόση νιασίνης μειώνει τα συμπτώματά της ΣΔ. Η νιασίνη μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των επιπέδων χοληστερόλης, αλλά και να αποτρέψει την οξειδωτική βλάβη προστατεύοντας τους ιστούς από τις ελεύθερες ρίζες.

Μηχανισμός Δράσης του ANERZIN

ANERZIN, οφέλη

Βελτίωση της  αιμάτωσης στα σηραγγώδη σώματα.

525BF™ σύμπλοκο συμβάλλει στη βελτίωση της ροής του αίματος μέσω της ενεργοποίησης της eNOS (συνθετάση του νιτρικού οξειδίου του ενδοθηλίου) και της μετατροπής της L-αργινίνης σε νιτρικό οξείδιο, κρίσιμο παράγοντα για τη βελτίωση της ροής αίματος στα σηραγγώδη σώματα.

Ορμονική ισορροπία

Το ANERZIN περιέχει Serenoa repens και ψευδάργυρο που αυξάνουν τη συγκέντρωση της ορμόνης τεστοστερόνης, κυρίως υπεύθυνου για την σεξουαλική συμπεριφορά που επηρεάζει την στύση και την ποιότητα των οργασμών.

Αναγέννηση κυττάρων

Το οξειδωτικό στρες μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Το ANERZIN περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά υψηλής δραστικότητας για την πρόληψη και τη μείωση του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

Ενέργεια και διάθεση

Το ANERZIN περιέχει Eleutherococcus senticosus επίσης γνωστό ως Σηβηριανό  ginseng. Πιστεύεται ότι διαμορφώνουν τους νευροδιαβιβαστές, χάνοντας τις κατεχολαμίνες. Το εκχύλισμα του φυτού αυξάνει τα ενεργειακά επίπεδα του σώματος και βελτιώνει το μεταβολισμό που χρησιμεύει ως πρόσθετο μέσο ενίσχυσης της φυσικής και σεξουαλικής απόδοσης.

Τρόπος χρήσης

Vegan

Συμπλήρωμα Διατροφής – 30 Κάψουλες

Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegans)

Δεν περιέχει Γλουτένη

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση

Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα  κατά προτίμηση πριν το πρωινό η σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies