Συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργείας των κυττάρων και της υγιούς γήρανσης

Όταν επικεντρωνόμαστε στην υγιή γήρανση, βάζουμε στο μικροσκόπιο τη βασική μονάδα της ζωής: το κύτταρο.

Πολλές έρευνες για τη μακροζωία και την παράταση της ζωής επικεντρώνονται στην κυτταρική υγεία για τρεις ουσιαστικούς λόγους: το κύτταρο είναι το δομικό στοιχείο κατασκευής ιστών και οργάνων, το σημείο αναφοράς της καλής υγείας και το σημείο εκκίνησης όλων των ασθενειών. Η βελτίωση της κυτταρικής υγείας μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της διάρκειας ζωής και της υγείας μας, οδηγώντας σε καλύτερη ενέργεια, διάθεση, φυσική κατάσταση και συνολική ποιότητα ζωής.

Το AEON είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, με ένα συνδυασμό από ενεργά συστατικά τα οποία σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή συμβάλλουν:

  • στην υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργείας των κυττάρων και της υγιούς γήρανσης.
  • στην διατήρηση της πρωτεϊνικής ομοιόστασης και της προσαρμογής στο στρες
  • στην διατήρηση του μήκους των τελομερών και της καθυστέρησης της βιολογικής ηλικίας

Συστατικά

Vaccinium myrtillus (μύρτιλο)

Ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, δηλαδή εξουδετερώνει τις οξυγονούχες ρίζες και τις οξειδωτικές ενώσεις (οξειδωτικό στρες) που παράγονται στους διάφορους ιστούς ή κυκλοφορούν στο πλάσμα του αίματος. Πρόσφατες, μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι πολυφαινόλες του μύρτιλου  σχετίζονται επίσης με άλλες σημαντικές δράσεις , συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης του προτεασώματος,  της κυτταρικής  σηματοδοτικής διαμόρφωσης, επιδράσεις στο μήκος των τελομερών καθώς και διαμόρφωσης των σιρτουϊνών.

Sylibum marianum (γαϊδουράγκαθο)

Το Sylibum marianum (γαϊδουράγκαθο) σχετίζεται με ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιγηραντική, αντιφλεγμονώδη και ηπατοπροστατευτική  δράση. Προστατεύει-σταθεροποιεί την κυτταρική μεμβράνη και διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών ενώ επιταχύνει τη διαδικασία ανάπλασης κατεστραμμένου ηπατικού ιστού.

Vitis vinifera (άμπελος)

Ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, επιδεικνύει σημαντική αντιμεταλλαξιογόνο δράση αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου τοποϊσομεράση Ι. Αναστέλλει την επαγόμενη από το όζον οξείδωση της πρωτεΐνης SP-A, ενός επιφανειοδραστικού παράγοντα του πνεύμονα, επιδεικνύοντας έτσι προστατευτική δράση στους πνεύμονες έναντι των δυσμενών επιδράσεων των ρυπαντών της ατμόσφαιρας. Συντελεί στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων βελτιώνοντας την ενδοθηλιακή λειτουργία.

Linum usitatissimum (λιναρόσπορος)

Ο λιναρόσπορος και συγκεκριμένα οι λιγνάνες που περιέχει, ασκούν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση κατά των ελευθέρων ριζών, συνβάλλουν στην κυτταρική αναγέννηση και δρουν εξισσοροπηστικά σε πολυάριθμες ορμονικές λειτουργίες. Επιπλέον πρόσφατες, μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι λιγνάνες σχετίζονται επίσης με άλλες σημαντικές δράσεις , συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης του προτεασώματος,  της κυτταρικής  σηματοδοτικής διαμόρφωσης, επιδράσεις στο μήκος των τελομερών καθώς και διαμόρφωσης των σιρτουϊνών. Τέλος έχει αποδειχθεί ότι  οι λιγνάνες παρέχουν  πολλά οφέλη για τις εμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Στην πραγματικότητα, ο λιναρόσπορος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση στη θεραπεία αντικατάστασης ορμονών σε ορισμένες περιπτώσεις ή ως συμπληρωματική προσέγγιση για την εξισορρόπηση των ορμονών λόγω των οιστρογονικών ιδιοτήτων που έχουν οι λιγνάνες. Ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής, οι λιναρόσπορος μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ορισμένων τύπων καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του προστάτη, των ωοθηκών και του παχέος εντέρου.

Pistacia lentiscus var Chia (μαστίχα Χίου)

Η ελληνική μαστίχα προάγει την υγιή διαδικασία κυτταρικής γήρανσης και συμβάλλει στην αναζωογόνηση των κυττάρων.

Βιταμίνη B3 (Νιασίνη)

Κλινικές μελέτες έχουν  αποδείξει  ότι η Βιταμινη Β3, είναι ένας πολύ αποτελεσματικός πρόδρομος του NAD +. Έχει αποδειχθεί ότι η λήψη νιασίνης αποκαθιστά τα επίπεδα NAD + σε εργαστηριακά μοντέλα, καταπολεμώντας την ηλικιακή μείωση στην παροχή NAD + που βιώνουν τα κύτταρα. Οι προκλινικές μελέτες συνδέουν την αποκατάσταση των επιπέδων NAD + με τη βελτίωση της μεταβολικής αποτελεσματικότητας και της συνολικής υγείας.

AEON, οφέλη

Το AEON είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργείας των κυττάρων και της υγιούς γήρανσης

  • Συμβάλλει στην βελτιστοποίηση της κυτταρικής υγείας και της αναζωογόνησης των κυττάρων
  • Συμβάλλει στην διατήρηση της πρωτεϊνικής ομοιόστασης και της προσαρμογής στο στρες
  • Συμβάλλει στην διατήρηση του μήκους των τελομερών και της καθυστέρησης της βιολογικής ηλικίας
  • Αποτρέπει τα ορατά σημάδια της γήρανσης
  • Προσφέρει πλούσιο αίσθημα ζωτικότητας και ευεξίας

Τρόπος χρήσης

Vegan

Συμπλήρωμα Διατροφής – 30 Κάψουλες

Κατάλληλο για χορτοφάγους (Vegans)

Δεν περιέχει Γλουτένη

Συνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση

Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα κατά προτίμηση πριν το πρωινό η σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Προειδοποιήσεις

Να μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή η θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

© Copyright 2021 Apphia Laboratories Cookies